X
Airsoft & KMG HSW Krav Maga

Een unieke, realistische, groene en veilige trainingscombinatie!

Het is onze missie om organisaties te bedienen waarin medewerkers te maken hebben met stress door (be)dreiging. Wij trainen uw medewerkers om fysiek en geestelijk alerter en weerbaar te zijn in dreigende situaties, op verschillende stressniveaus. Veilig, groen, tegen een eerlijke prijs en zeer realistisch. Met de verschillende modules en stressniveaus wordt zowel de beginner, als de zeer gevorderde vechtsport beoefenaar uitgedaagd en beter!

 

Wij werken enkel met hoogopgeleide, gecertificeerde trainers met een jarenlange ervaring in de sport. Uiteraard zijn wij erkend door Justitie met betrekking tot de Wet Wapens & Munitie en hoog opgeleid op het gebied van wapenwerking en hantering. Onze trainingsmaterialen zijn altijd in de juiste veilige staat van dienst, veiligheid staat in alle handelingen voorop en hierop wordt toegezien door de erkenninghouder. De cursus kan op een van onze locaties worden gevolgd en/ of bij u op locatie worden gegeven.   


Modules

-        Safety drills & basic safe weapons handling

-        Defense against knife threats and attacks

-        Defense against stick attacks

-        Defense against pistol threats

-        Defense against rifle threats

-        Third party protection

Full training course

Is jouw team optimaal getraind?

Maak een afspraak!

Modules & clinics

De puntjes op de i?

Maak een afspraak!

Medewerker sport lidmaatschap

Dagelijkse sport & training voor jouw teamleden

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via bovenstaande buttons of via ons telefoonnummer of emailadres. Wij plannen een intakegesprek, waaruit een advies op maat volgt, hierin zetten wij het gepaste programma in een tijdlijn voorzien van een kostenopgave.